tiistai 9. syyskuuta 2008

Aktion: 7"

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usAktion: Aamu/Sanoja 7” (Poko Rekords, PIS 153, 1985)

Porilaista porirokkia, yllättäen Pokolta. Voi luoja. Aktion on itse asiassa punkyhtye Appendix, joka tyylinmuutoksen myötä vaihtoi myös nimensä. Sinkun A-puoli: ”Aamu” on totaalisen kammottavaa Dingo-imitaatiota, sen sijaan ’Sanoja’ on aivan kelvollinen synkkispoprock-kappale. ”Sanoja” äänitettiin alun perin pidempänä versiona Appendixin kolmannelle pitkäsoitolle, joka kuitenkin julkaistiin vasta 2000-luvun puolella Parock-kokoelmalla. ”Hiipivä hulluus” lp jäi aikoinaan julkaisematta, koska ”ei kehdattu julkaista niin huonoa levyä” tms. Jotenkin tuntuu olleen logiikka hukassa aikanaan, kun ”Aamun” kaltaista ripulia on kuitenkin ilomielin ulostettu. Eikä tuo Appendixin ”Hiipivä hulluus” lp ole edes ollenkaan niin huono levy, oikeastaan se on kaikkine hämmentävine rumpuefekteineen ja synakikkailuineen paikoitellen oikein hauska ajankuva.

English summary: Old Hardcore-punk band trying to reach the mainstream. A-side is crap but ”Sanoja” on the other side has some good moments and kind of post-punk feel in it. Although when the ”god please let this be a hit!” chorus begins, everything is - if not ruined – at least spoiled.


Lataa single täältä: http://www.zshare.net/download/7646739840e52ac9/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...Eli saisko Parockia kuulolle jossain vaiheessa?

Osterix kirjoitti...

Sen pitäisi kyllä olla vielä ihan kaupasta ostettavissakin, joten ei ole näillä näkymin tuo CD tulossa tänne kuulolle.