tiistai 21. huhtikuuta 2009

Nymfodite: Mene pois/Kesytön 7"

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usNymfodite: Mene pois/Kesytön (NYMFODITE, NYMF-1, 1986)

Nymfoditen singleä Mene pois/Kesytön ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua minkään sortin klassikoksi. Varsinkin a-puolen raidassa on kyllä hyvää yritystä ja ihan ideaakin, mutta ties mistä taas mieleen hiipivät porirock-assosiaatiot onnistuvat jotenkin aina pilaamaan kaiken. Ehkä kyse on vokalistista, joka kuulostaa välillä korviini ihan Appendixin solistilta. Tai no siis olisihan tuo b-poski nyt ihan paska vaikka karaoke-versionakin. Tämä single vuodelta 1986 on Nymfoditen toinen ja viimeiseksi jäänyt julkaisu. Sitä ensimmäistä singleä en ole koskaan kuullut, auttakaa!

English summary: Somekind of gothrocksuomirock… Sounds bizarre, but is actually quite lame, although Mene pois has it’s moments. This is Nymfodites second and last 7”.


Lataa single täältä: http://www.zshare.net/download/76461899026500ff/


1 kommentti:

MP kirjoitti...

Woah! Mulla on tästä koelevy ilman tuota väkevää kansitaidetta. Ihan ok suomisynkistelyä mutta ei tosiaan mitään todella ihmeellistä.