perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kuvat: Mustaa & punaista/Painavia renkaita 7"

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kuvat: Mustaa & Punaista/Painavia renkaita (Playtime, UPI-101, 1982)
[Ei julkaistu kuvakansilla]

Uskon että tämä postaus parantaa merkittävästi elämänlaatuani. Sinulle voisin suositella esimerkiksi sulkapalloa. Asia on nimittäin niin, että tämä kirottu koelevy kummittelee asunnossani. Mystinen musta kiekko pomppaa aina silmille seiskoja selatessa, ja yhä uudelleen joutuu allekirjoittanut saman kysymyksen äärelle: Mikä vitun Kuvat? Otsikkohan lupailisi periaatteessa ihan mitä vaan, eikä etiketissä komeileva vuosilukukaan ole välttämättä huono enne. Niinpä ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin laittaa levy pyörimään. Sitten on käännettävä puoli, ehkä siellä on jotakin! Lopulta en voi muuta kuin kiikuttaa levyn takaisin sinne mistä sen löysinkin ja ihmetellä, että miksi minä teen tämmöistä itselleni. Sama ruljanssi toistetaan n. kuukauden välein. Toivonkin nyt, että suorittamalla tämän julkisen maagisen rituaalin (nirhaan tässä samalla sonnin kurkkua auki mustassa saunatakissa), pääsisin vihdoinkin pakenemaan tästä noidankehästä ja saisin sielulleni rauhan. Uskon että punk-yhtye Kasvaimessa aiemmin vaikuttanut Kimi Saaristo oli vuonna 1982 hyvinkin samankaltaisen ongelman äärellä kuin minä nyt, koettuaan pakottavaa tarvetta nauhoittaa ja julkaista tämä omakustanne.

English summary: The vocalist sounds like somekind of secondhand Yari. You all know of course who is Yari, like you all know who is Ari Klem. Kuvat managed to produce only this one 7” and the whole mankind is crying bitter tears because of this terrible loss. Is it worth your time? No it really isn’t, go and play badminton instead or join the Hare Krishnas or something.


Lataa single täältä: http://www.zshare.net/download/59122853faff75f9/

6 kommenttia:

Gumby kirjoitti...

Levyarvioittesi lukeminen on aina ylittämätöntä viihdettä, sinulla on mainio tyyli! Jatka samaan malliin.

Olen imuroinut koneelleni tuon Kasvaimen singlen, ja totean että vaikkei sekään ollut mikään taiteen riemuvoitto, herra Saariston olisi kannattanut pysyä sillä linjalla. En tajua mihin hän on pyrkinyt tällä hämäävän aidonkuuloisella Yari-imitaatiolla. No, kun julkaisee levynsä omakustanteena ei sentään tee hallaa muille kuin itselleen ja niille muutamalle harvalle jotka levyn hankkivat.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy yhtyä edelliseen kirjoittajaan ja todeta, että blogisi on todella hyvää luettavaa ja kuunneltavaa. Toivottavasti jaksat postailla tänne jatkossakin!

Ja minä itse asiassa pidin kovasti tuosta Kuvien Mustasta & punaisesta. Siinä vaan oli sitä jotain tietynlaista kömpelöä post-punk-meininkiä, josta diggailen kovasti. Se toinen biisi olikin sitten aika... no todella huono.

Anonyymi kirjoitti...

Vanha vaikeasti löydettävä suomirock kiinnostaa ja täältä blogista on löytynyt hyvää musaa. Onko vielä luvassa päivityksiä?

Osterix kirjoitti...

Moi, päivityksiä on toki vielä luvassa, mutta ajankohtaa en uskalla arvailla. Ehkäpä piankin, tai sitten ei. Arvailin sittenkin. Vähän kausiluontoista tämä puuhastelu, eli kerralla tulee sitten taas varmaan useampi uusi postaus.

Gumby kirjoitti...

Funktio - Helsinki Tapes (1985)

http://rapidshare.com/files/284054413/Funktio_-_Helsinki_Tapes__1985_.rar

Martiz - Curare (1982)

http://rapidshare.com/files/284068487/Martiz_-_Curare__1982_.rar

Outi Popp - Astu siniseen huoneeseeni (1985)

http://rapidshare.com/files/284068492/Outi_Popp_-_Astu_Siniseen_Huoneeseeni__1985_.rar

Hellhound - Soitetaan rock'n'rollia (1979)

http://rapidshare.com/files/284054416/Hellhound_-_Soitetaan_rock_n_rollia__1979_.rar

Anonyymi kirjoitti...

"File not Found". Could you reload it?