perjantai 5. syyskuuta 2008

Hexenhaus
Hexenhaus oli aikavälillä 1983-1987 toiminut porilainen post-punk yhtye. Bändin levytetty tuotanto jäi valitettavan suppeaksi, sisältäen vain vuonna 1984 julkaistun singlen Ikiyö/Katakombi (Zoo Records, Zoo 002, 1984), sekä kappaleen 'Suutele minua, Kate!' seitsemäntuumaisella kokoelmalevyllä 'Kostoisku no.1 - Antakke leippä' (Omakustanne, AK6EP-87, 1987)
"Virallisten" levytysten lisäksi Hexenhausin demo- ja livenauhoituksia ilmestyi kuitenkin monilla kokoelmakaseteilla 80-luvun kuluessa. Yhtyeen musiikillinen linja vaihteli 'Ruoska':n punkrypistyksestä 'Vainooja':n synkän laahauksen kautta "Suutele minua, Kate!':n kevyempään ilmaisuun. Anekdoottina mainittakoon Vainooja kappaleesta käytetyn joissakin yhteyksissä myös hilpeää nimeä: "Ristiltä ei pääse paskalle".Nyt tarjolla on singlen ja kokoelmabiisin lisäksi noin tunnin verran materiaalia erilaisilta kokoelmakaseteilta. (jotka todennäköisesti ennen pitkää päätyvät tälle sivustolle kokonaisuudessaankin.) Kaikki kappaleet on pakattu yhdeksi rar-tiedostoksi, ota tai jätä!

1. Ikiyö
2. Katakombi
3. Ruoska
4. Rva McGinty
5. I Feel Alright
6. Mies ei mistään
7. Loppiainen
8. Ääni ovelta
9. Vainooja
10. Rockin' Daddy
11. Nana
12. Jumalan kosto
13. Paluu
14. Punainen palvelija
15. Suutele minua, Kate!
16. Mies ei mistään (Live: 13.3.1986)

English summary: Great finnish post-punk! Includes all their vinyl releases(1 7" single and a song from 'Antakke leippä' comp.) and some songs from various compilation tapes.

Lataa kappaleet täältä: http://www.zshare.net/download/5142240185f75ebe/

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Morjens!
Mitäpä jos vaihdettaisiin linkkikontakteja kun Suomi kamaa jaamme.
Tsekkaa ProgressiveGlobe ja päätä. Linkitin Sinut jo omiini!
Ei kun tahtoa ja voimia tähön varsin outoon harrastukseen, jakaa musaa ja kokemuksia toisten, ei aina niin Suomalaisillekaan 'ystäville'!! =)

HarrisonX

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvä setti.Ja kaikki Hexenhausin kokoonpanot mukana, tosin kosketinsoittaja/kitaristi Y.Räikkälä mukana vain "Suutele minua,Kate" biisillä.

Fritz die Spinne kirjoitti...

Demo in its original form:

http://fritzdiesspinne.blogspot.com/2008/05/forever-night.html

Unknown kirjoitti...

Hexenhausia jos saisin niin olisin ikuisesti kiitollinen <3